Licht-kracht

De basis van ‘van den HOOGEN engineering bv’ is ontstaan uit deze afdeling. U kunt hier terecht voor de verplaatsing van een enkele wandcontactdoos tot een compleet voedingsveld van meer dan 2500 ampère.

Voor iedere aanvraag die bij ons wordt ingediend gebruiken wij onze eigen professionele aanpak. Iedere installatie heeft een eigen proces welke stap voor stap doorlopen moet worden. Voor verdeelinrichtingen, schakelsystemen en schakelcomponenten maakt van den HOOGEN engineering bv gebruik van verschillende A-merken. Elk merk heeft zijn eigen specialisatie. Van den HOOGEN engineering bv heeft door middel van zijn eigen ervaring een selectie gemaakt voor elk type project. Zo weet u zeker dat u altijd over het meest geschikte materieel beschikt in uw bedrijf, woning, winkel, kantoor of wat voor object dan ook. 
Van den HOOGEN engineering bv is als gecertificeerd installateur officieel erkend om inspecties en keuringen uit te voeren. Dit wordt uiteraard gedaan om optimale veiligheid en continuïteit van de installatie(s) te waarborgen.

Van den HOOGEN: Contact

Bezoekadres
Van den HOOGEN engineering b.v.
Nijverheidsweg 13
3751 LP Bunschoten

Postadres
Postbus 202
3750 GE Bunschoten

Telefoon : 033-2055000
Magazijn : 033-2997450
Storingsdienst : 033-2997444
Email : info@vandenhoogen.nl