Elektra

Een elektrotechnische installatie wordt speciaal ontworpen op basis van de wensen van de opdrachtgever en zorgt voor volledige integratie en bedieningsgemak van de meest uiteenlopende aspecten in en rondom de residentie.
Zo bevordert bijvoorbeeld het Domotica-systeem niet alleen het bedieningsgemak maar draagt ook in hoge mate bij aan een gevoel van comfort. Het systeem maakt een einde aan de wildgroei van al die verschillende losse afstandsbedieningen, dimmers, thermostaat kastjes, schakelaars, en losse audio en video apparatuur. Maar nog belangrijker: men hoeft zich niet meer te verdiepen in de werking van de individuele apparaten of complexe technische installaties. De bediening van de vele technische apparaten wordt namelijk overgenomen door het besturingssysteem.
 
De installatie moet in harmonie zijn met het interieur. Wij besteden dan ook veel aandacht aan de afwerking en detaillering. De hoogwaardige afwerking van de installatie maakt dat er geen ontsierende draden, apparatuur en schakelmateriaal zichtbaar zijn. De systeem integratie heeft daarmee ook betrekking op het ontwerp van uw interieur.
 
Voor de uitstraling van het elektrotechnische systeem is er een ruime selectie beschikbaar van verschillende fabrikanten en modellen. Van den HOOGEN engineering bv heeft ervaring met de meeste systemen en modellen.
 
Techniek 

Van den HOOGEN: Contact

Bezoekadres
Van den HOOGEN engineering b.v.
Nijverheidsweg 13
3751 LP Bunschoten

Postadres
Postbus 202
3750 GE Bunschoten

Telefoon : 033-2055000
Magazijn : 033-2997450
Storingsdienst : 033-2997444
Email : info@vandenhoogen.nl